Honda Dealer westerink  >  Benzine-grasmaaiers
Honda benzine grasmaaiers

Benzine grasmaaiers van Honda voor een keurig gemaaid grasveld. Afhankelijk van hoe snel u uw gazon wilt maaien kiest u de breedte van de grasmaaier. En afhankelijk of u bomen of perken in uw gazon heeft staan, kiest u de optie die bij uw tuin past.

IZY Grasmaaiers

Voor eenvoudig grasmaaien en veel gemak. De IZY grasmaaier kent veel voordelen: makkelijk starten, maaien, bedienen, manoeuvreren, grasvangzak legen en onderhouden.

Lekker snel, licht en aangenaam voor een perfect gazon.

HRX Grasmaaiers

HRX grasmaaiers in verschillende maaibreedtes van 42 cm, 47 cm en 53 cm.

De modellen zijn verdeeld in: duwmaaiers, grasmaaiers met wielaandrijving, Smart drive / Select drive grasmaaiers, grasmaaiers met traploos regelbare wielaandrijving en maaiers met een wals achter.

HRD Grasmaaiers

Honda HRD grasmaaiers met aluminium maaidek voor de semi professional.  v v   

HRH Grasmaaiers

Honda HRH grasmaaiers met zijn extra versterkte, onder druk gegoten aluminium maaidek. Geschikt voor professioneel gebruik.  

HRS Grasmaaiers

De Honda zij-uitworp grasmaaier HRS 536C SD is zowel voor grasvelden als voor tuinen prima geschikt. De maaibreedte van 53 cm en 6-voudige instelling voor de maaihoogte van 25 tot 87 mm zijn kenmerken voor een brede inzetbaarheid. Een bijzonder kenmerk: de mulchfunctie behoort bij deze maaier tot de standaarduitrusting. Geschikt voor grasvelden van 800 m2 tot 1200 m2.